Connecteu-vos amb nosaltres

Notícies

Aquestes històries de terror de dues frases us donaran malsons

publicat

on

Quantes paraules es necessiten per enviar calfreds a la columna vertebral? Potser us sorprendrà...

Recentment, un usuari en va Reddit va encarregar als companys del lloc que inventessin les històries més espantoses que poguessin, amb la restricció que les històries només podien tenir dues frases. A continuació trobareu alguns dels nostres preferits.

Molta sort intentant dormir aquesta nit. És possible que vulgueu deixar els llums encesos.

"NO PUC DORMIR", va xiuxiuejar, arrossegant-se al llit AMB MI. Em vaig despertar de fred, agafant el vestit amb què estava ENTERRADA.

LA MEVA FILLA NO DEIXARÀ DE PLORAR I DE CRIDAR A MITJANS DE LA NIT. VISITO LA SEVA TOMBA I LI DEMAN QUE PARAR, PERÒ NO M'AJUDA.

HI HAVIA UNA FOTO AL MEU TELÈFON DE MI DORMIENT. VISC SOL.

VA PREGUNTAR-SE PER QUÈ ESTAVA FONENT DUES OMBRES. DESPRÉS DE TOT, NOMÉS HI HAVIA UNA ÚNICA BOMBETA.

COMENÇO A FIGAR-LO AL LLIT I ELL EM DIU: "PAPÀ, CONSULTA QUE HI HA MOSTROS SOBA EL MEU LLIT". BUSCO PER A BAIX LA SEVA DIVERSIÓ I EL VEGEO, UN ALTRE, SOTA EL LLIT, MIRANT-ME I TREBOLLANT: “PAPÀ, HI HA ALGU AL MEU LLIT”.

COM MES MÉS EL PORTAVA, MÉS EM CREIXIA. TENIA UNA PELL TAN BONA.

Em vaig despertar per escoltar trucant al vidre. AL PRIMER VA PENSAR QUE ERA LA FINESTRA, FINS QUE HEM SENTIT TORNAR A SENTIR DEL MIRALL.

VA PREGUNTAR PER QUÈ RESPIRAva TAN FORTAMENT. JO NO ERA.

VAN LLIURAR ELS MANIQUIS EN PELL DE BOMBOLLES. DES DE LA SALA PRINCIPAL, VA COMENÇAR A SENTAR POP.

SEMPRE M'HA AGRADAT AQUESTA FOTO DE LA MEVA ÀVIA. PER QUÈ SEMELLA MÉS APROP DE LA CÀMARA QUE ABANS?

CREIXER AMB GATS I GOSOS, EM ACOSTUM AMB ELS SONS DELS ESGRAFAT A LA PORTA MENTRE ADORMIA. ARA QUE VISCO SOLA, ÉS MOLT MÉS INQUIET.

NO TENIU POR DELS MONSTERS, NOMÉS BUSCAR-LOS. MIREU A LA VOSTRA ESQUERRA, A LA VOSTRA DRETA, SOTA EL VOSTRE LLIT, DARRERE LA VOSTRA COPERA, AL VOSTRE ARMARI, PERÒ NO MIRIS MAI A L'ALT, A ELLA ODIA SER VISTA.

SEMPRE VAIG PENSAR QUE EL MEU GAT TENIA UN PROBLEMA DE MIRAR LA MIRA: SEMPRE Semblava fixada a la meva cara. FINS UN DIA, QUAN em vaig adonar que SEMPRE MIRAva just darrere meu.

VAN CELEBRAR LA PRIMERA CONGELACIÓ CRIOGÈNICA AMB ÈXIT. NO TENIA MANERA DE FER-LOS SABER QUE ENCARA ERA CONSCIENT.

Em vaig despertar amb el so del monitor de nadons que crepitava amb una veu que reconfortava el meu primogènit. A mesura que em vaig ajustar a una nova posició, el meu braç es va fregar contra la meva dona, dormint al costat meu.

ELS METGES VAN DIR A L'AMPUTAT QUE DE tant en tant podria experimentar una extremitat fantasma. NINGÚ EL VA PREPARAR PER ALS MOMENTS, QUAN SENTIA QUE ELS DITS FREDOS ES PASSAVEN LA SEVA MÀ FANTASMA.

NO EM PUC MOURE, RESPIRAR, PARLAR NI SENTIR I ÉS TAN FOSC TOT EL TEMPS. SI HAgués SABIT QUE SERÀ AQUEST SOLITÀRIA, M'HARIA CREMAT.

Click to comment
0 0 vots
Qualificació de l'article
Subscriu-me
Notifica't de
0 Comentaris
Respostes en línia
Veure tots els comentaris

Jocs

Torna el 'Toxic Crusaders' de Troma al nou joc Retro Beat em' Up

publicat

on

Creuat

Troma torna a portar a Toxie i la colla per a una segona ronda Croats tòxics caos. Aquesta vegada, l'equip mutant està en un joc multijugador beat 'em-up de Retrowave. Croats tòxics El joc està basat en un dibuix animat dels anys 90 molt inesperat del mateix nom que es basava en l'obra molt violenta, sexual i exagerada de Troma. Venjador tòxic.

Toxic Avenger segueix sent una franquícia molt popular de pel·lícules de Troma. De fet, en aquests moments hi ha un reinici de la pel·lícula de Toxic Avenger a les obres que protagonitza Peter Dinklage, Jacob Tremblay, Taylour Paige, Kevin Bacon Julia, Davis i Elijah Wood. Estem emocionats de veure què ens reserva Macon Blair amb aquesta versió de gran pressupost de la franquícia.

Croats tòxics també va rebre una data de llançament de videojocs per a Nintendo i Sega el 1992. Els jocs també van seguir la narrativa de dibuixos animats de Troma.

La sinopsi de Croats tòxics va així:

Els herois més populars de l'any 1991 tornen per a una jugada radical i radioactiva per a una nova era, amb una acció increïble, combos aclaparadors i més residus tòxics del que sabreu què fer! El desenvolupador i editor Retroware s'ha unit amb Troma Entertainment per portar els Toxic Crusaders de nou, per a un nou joc d'acció per a un a quatre jugadors. Agafa la fregona, el tutú i l'actitud i prepara't per netejar els carrers dolents de Tromaville, un canal radioactiu alhora.

Croats tòxics arriba a PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X/S.

Seguir llegint

Notícies

'Cocaine Bear' ja està disponible per reproduir-se a casa

publicat

on

cocaïna

Ós de cocaïna va estendre l'eufòria i la sang a través de molts teatres al llarg del seu temps als teatres. Mentre encara es juga als cinemes Ós de cocaïna ara també es transmet a Amazon Prime. També podeu veure-ho a Apple TV, Xfinity i alguns altres llocs. Podeu trobar un lloc per reproduir-lo bé AQUÍ.

Ós de cocaïna explica una bogeria història real que juga amb algunes llibertats aquí i allà. Principalment, juga amb el fet que l'ós s'ha devorat per menjar-se tots els que es va trobar. Resulta que tot el que va fer el pobre ós va ser posar-se molt alt i després morir. Pobre osset. La història de la pel·lícula és molt més emocionant i realment et fa arrelar l'ós.

La sinopsi de Ós de cocaïna va així:

Després que un ós negre de 500 lliures consumeixi una quantitat important de cocaïna i s'embarca en un alborotament alimentat amb drogues, una reunió excèntrica de policies, delinqüents, turistes i adolescents es reuneixen en un bosc de Geòrgia.

Cocaine Bear encara està jugant als cinemes i ara es reprodueix en algunes plataformes diferents AQUÍ.

Seguir llegint

Notícies

El director de 'It Follows' fa una pel·lícula sobre Anne Hathaway i els dinosaures

publicat

on

La data límit informa que David Robert Mitchell (Segueix, sota el Silverlake) està fent una pel·lícula de dinosaures ambientada a la dècada de 1980. La pel·lícula també protagonitzarà ni més ni menys que Anne Hathaway per a una pel·lícula a Bad Robot i Warner Bros.

No puc evitar sentir que aquesta pel·lícula serà una extensió Cloverfield per alguna raó. Sé que probablement no serà així. Però, crec que seria força genial. El fet que també sigui una producció de Bad Robot em fa creure encara més la meva pròpia BS.

La realitat és que Segueix director, Mitchell s'encarregarà d'una pel·lícula que inclourà dinosaures i que és prou bona per a nosaltres. Som grans fans de tots dos Segueix Sota el llac Silver.

Fins ara, no hi ha altres detalls, però ens assegurarem d'informar-ne més a mesura que els anem incorporant. Esteu emocionats amb la pel·lícula de dinosaures de David Robert Mitchell? Fes-nos-ho saber als comentaris.

Seguir llegint