Connecteu-vos amb nosaltres

Notícies

Entrevista: John Everson and the Art of Sex, Guts, Ke $ ha, and the Horror Writing Business

publicat

on

“Quan es va unir al capità, ella es va estremir i el desorden vermell brillant que havia estat el seu ventre es va obrir més. Massa ample.

El novell es va allunyar, el barranc s’aixecava a mesura que sortia l’interior de la dona ”.- a partir de el 13th de John Everson.

el 13th va ser la meva introducció a John Everson. Recordo haver rebut la butxaca per correu electrònic com a part del Leisure Horror Book Club. Com molts dels autors, John era nou i, com la majoria dels títols d’Oci de l’època, John era fotut de bo. El vaig iniciar a l'instant amb Brian Keene i Richard Laymon. Quan ho vaig aconseguir Sirena una mica més tard, sabia que havia trobat un altre autor de terror que era fantàstic en ficar-se amb totes les meves emocions al llarg d’una sola novel·la.

johneverson-horrorbles2

Ara, amb la línia de terror de Samhain, John continua interpretant les arts fosques sobre tots els nervis tendres de les nostres ments i cossos. Però després d’haver aprofundit en el seu món una mica més, he descobert que és molt més que un gran escriptor. Ara, també ho faràs tu.

Comencem pel principi. Quan va començar a escriure, sempre va ser terror i qui van ser els primers autors que van encendre el foc per a vosaltres?

La primera història que recordo escriure va ser quan probablement tenia uns 4 anysth grau. Tot el que puc recordar és que tenia alguna relació amb la d'Isaac Asimov Fundació sèries ... així que suposo que vaig començar escrivint Sci-Fi Fan Fiction! En créixer, era l’edat d’or de SF que vaig llegir, juntament amb alguna que altra història de fantasmes i el conte d’Edgar Allan Poe ... així que els primers contes que vaig escriure a l’escola primària i a l’institut van ser ciència ficció. Asimov, Arthur C. Clarke, Clifford D. Simak, Hal Clement, Robert Heinlein, JT McIntosh ... van ser les meves primeres influències. Van explicar històries que em mantenien absolutament captivat ... i em van donar ganes d’explicar històries per fer el mateix als altres lectors. Richard Matheson és probablement l’escriptor de SF que realment em va mostrar el camí, perquè era el pont entre les històries de SF i el terror. Tots els contes que he tingut mai semblen tenir-hi una mica de macabre gir ... i la seva capacitat per fer-ho - i creuar gèneres - va ser increïble.

Vaig escriure algunes històries i poesia a l’institut i més a la universitat, però no va ser fins als 20 anys que vaig presentar res. Era el 1993 i feia uns quants anys que no escrivia cap ficció. Només per diversió, estava preparant un llibre d’alumnes d’algunes de les meves històries universitàries, ja que la meva feina era publicar per ordinador i, en fer-ho, em vaig adonar que alguns dels vells contes no eren massa dolents. Els vaig enviar a un parell de revistes i després vaig escriure un parell de peces noves. Un cop va aparèixer la meva primera història, a principis de 1994, vaig continuar escrivint i enviant i mai vaig mirar enrere. Així que aquest any ha marcat els meus 20thaniversari com a autor de ficció publicat.

Leisure Club Horror Club és on et vaig descobrir. Recordo haver llegit El 13th i estar a terra. Va ser només una gran història. Ho vaig seguir amb Sirena. Un altre gran. Parla’m d’aquells dies de Dorchester. Com vas connectar amb Don?

La primera vegada que vaig conèixer a Don D'Auria va ser a la World Horror Convention 2000 a Denver. Vaig estar allà promocionant la meva primera col·lecció de ficció curta, Gàbia d’ossos i altres obsessions mortals, que sortia més tard aquell mateix any de Delirium Books. Acabava d 'acabar un primer esborrany de Pacte, Anomenat El penya-segat, en aquell moment, i el va descriure a Don en una de les sessions de presentació que realitzen perquè els autors es reunissin amb editors en aquestes convencions. Va dir que seguís endavant i li enviés el manuscrit, i ho vaig fer, però després no vaig tornar a sentir res ... així que li vaig presentar la mateixa novel·la a World Horror Con 2001. I de nou a World Horror 2002 ... Probablement hi havia aquella vegada que finalment vaig rebre l'avís de rebuig formal. Recordo que van trigar un parell d’anys. Però, en aquell moment, semblava que qualsevol persona horroritzada (fora de King, Barker i Rice) tenia un llibre amb Leisure, així que estava decidit a "entrar". A World Horror Con 2003, vaig començar una seqüela - sacrifici. Així que li vaig presentar tant les novel·les com algunes idees més. Va dir coses molt solidàries ... però no va comprar els llibres. Desesperat, vaig renunciar als meus somnis de mercat massiu i vaig contractar i publicar ambdues novel·les en edicions limitades de tapa dura amb la premsa petita - Delirium Books - el 2004 i el 2007. Però encara vaig llançar aquests llibres i altres idees a Don a cada World Horror Con -. 2004, 2005, 2006 .... finalment el 2007, després Pacte havia guanyat el premi Bram Stoker per una primera novel·la de la versió de Delirium i sacrifici també havia sortit amb tapa dura, li vaig llançar una vegada més i em va dir: “Vull tenir-vos a l’empremta, només es tracta d’una ranura. Podria tenir alguna cosa ... aviat ". Vaig pensar que només estava sent amable amb un noi estúpidament persistent, però, literalment, 24 hores després, va venir a mi durant la signatura de Mass Autograph, on tots els autors seuen a una sala i signen llibres per als assistents a la convenció i em va dir: parlar amb vostè?" Vaig sortir de la meva taula i em va oferir un allotjament de dos llibres en un passadís per a revestiment d'abric a la World Horror Convention 2007 de Toronto. No puc dir-vos quina il·lusió em va emocionar durant les pròximes 48 hores d’aquella estafa !!!

Poc després de signar amb Leisure, vaig estar a Nova York per negocis de feina diària i vaig tenir l'oportunitat d'aturar-me a les oficines de Leisure per saludar a Don ... i després vaig veure per què havia trigat tant a rebre una carta de rebuig anys abans . La paret d'un costat del seu despatx estava apilada des de la finestra fins a la porta d'entrada de quatre peus d'alçada amb enviaments de manuscrits. Parlem de perdre’s a la pila de fang! No puc imaginar el nombre d’aspirants autors que li van enviar llibres als anys 90 i 2000. Immensa competència.

Un cop Pacte va sortir, Don em va comprar tres llibres més per a Lleure després.El 13th va ser la primera novel·la original que vaig fer per a Lleure (publicada el 2009), seguida deSirena   L’home carbassa. Tan bon punt Don va aterrar a Samhain després que va explotar Leisure, li vaig oferir NitOn i ho va acceptar. La ironia allà era ... la meva idea original NitOn es va esbossar més d’una dècada abans, mentre encara estava acabant Pacte. Tan Pacte em va llançar a Oci i NitOn, un llibre eclosionat en el mateix període, em va llançar amb Samhain. I els dos "inicis" van ser finalistes del premi Bram Stoker.

Això és tan rad! Tan, Covenant va guanyar el Stoker al millor 1st novel·la, però abans d’això feies una ficció breu. La ficció curta és on vau començar, encara ho feu de manera regular i quines preferiu: curtmetratges, novel·les o novel·les?

La ficció curta és el que vaig fer gairebé exclusivament durant els meus primers deu anys d’escriptura. Encara escric relats curts, no amb tanta freqüència, ja que em dedico a les novel·les. Però sempre he sentit que, en molts aspectes, l'horror és millor que la forma curta: les històries de Poe sempre eren l'epítome dels contes de terror perfectes per a mi ... i mai no va escriure una novel·la.

Pel que fa a mi ... en realitat no he escrit mai cap novel·la. He escrit més de 100 històries curtes i algunes novel·les (històries curtes llargues). I ara vuit novel·les. Però l'única vegada que vaig intentar escriure una novel·la de terror ... es va convertir en una novel·la curta ... L'arbre de família, la meva última. Encara m’encanta escriure ficcions curtes, però és un enfocament diferent al de les novel·les. Així que ara que ja m’he acostumat a escriure “molt de temps” ... em costa més entrar i sortir ràpidament per escriure ficcions curtes. Quan vaig començar a escriure fa 20 anys, la majoria de les meves peces curtes eren de 2,000 a 3,000 paraules. Ara sembla que no puc escriure una història curta que tingui menys de 6,000 paraules. Les novel·les t’entrenen a descriure més les coses, a crear més personatges. No teniu temps per a això en una peça curta.

PACTE

Pacteguanya. Va ser intimidatori per a tu? O simplement vau acceptar amb un somriure i tornar a la feina?

Va ser una bogeria. Vaig anar a la cerimònia de lliurament de premis quan la meva dona tenia tres setmanes de la data de lliurament amb el nostre fill; li vam preguntar al metge si creia que era prou segur per anar-hi i em va dir que sí ... però, i si passés a treballar aviat i Estava hores fora? Sabia que no guanyaria ... però volia ser-hi, aprofitar al màxim la nominació coneixent-hi gent. I després jo won!?! No estava tan preparat per guanyar ... ni tan sols havia dut una jaqueta de vestit, només una camisa i una corbata a la cerimònia. Va ser una nit increïble i un cap de setmana increïble ... i després sí ... vaig anar a casa i em vaig preguntar, bé, com puc superar que? Hi va haver pressió. Però finalment ... només fas el que fas i esperes que sigui bo. Amb els anys, he acabat un parell de llibres i he pensat en mi mateix: “Està bé, és tan bo com ho aconseguirà. Això és el millor possible ”. Sents que només hauries d’aturar-te ... però després escrius una altra cosa amb la qual et sentis orgullós i penses el mateix.

john-13

Les vostres històries definitivament entren de bon grat al territori eròtic. Es tracta d’un cas de la història que us porta, o passa alguna cosa divertida quan us asseieu a escriure?   

No sé per què el sexe i l’horror sempre han estat un equip per a mi ... però sembla que simplement van junts. La majoria de les idees d’històries que se m’acudeixen tenen un element eròtic que, almenys per a mi, em sembla integral a la trama. Infern, dins NitOn, no hi hauria cap història sense ella: la història tracta d’una parella atreta per un club sexual subterrani que és molt més que la casa de Kink que sembla estar a la superfície. I Sirenatracta amb claredat de la temptació del sexe prohibit: què fa una sirena més que conduir els homes a la mort amb cançó i atractiu sensual? Però hi ha històries que també tenen molt poc element sexual. L’home carbassa pràcticament no té cap mena de sexe. La història no ho requeria, de manera que no hi és.

Hi ha algun monstre que deixeu als altres o esteu disposat a escriure sobre algun d'ells? A més, quina és una història que voleu escriure però que encara no heu escrit?

Hi ha moltes novel·les de terror escrites sobre assassins en sèrie i artistes de la tortura, caníbals i similars. Persones empresonades per alguna sàdica i intenta fugir. Aquest tipus d’horror no és la meva àrea d’interès. Sempre he dit que, si volia llegir sobre éssers humans malvats, puc recollir el diari. Jo? M’agrada llegir sobre dimonis i criatures alienes que trenquen les portes del nostre món. Coses que s’estenen més enllà de la nostra realitat actual. Això és el que m’agrada llegir ... i així escriure.

Tinc algunes idees de contes que m'agradaria escriure; la majoria tenen un element demoníac. Sempre m’ha atret la intersecció de dimonis amorals i humans poc ètics que s’alien i causen estralls ... L’última novel·la en què he començat a treballar és una seqüela de Pacte   sacrifici. Hi he començat un parell de vegades ... aquest any, espero seguir per fi tot el camí!

Estàs escrivint a temps complet? I quin és el vostre horari d’escriptura / rutina (si en teniu)?

My millor any escrivint ficció va aportar menys d’una cinquena part del que faig a la meva feina diària. Així que no ... Jo no escric ficció a temps complet i mai he escrit (tret que tingueu en compte els anys que vaig ser periodista de diaris. Però això no era escriure ficció). Sincerament, no preveig escriure ficció a temps complet. Simplement no figura a les targetes del 95% dels escriptors, tret que tinguin un cònjuge que pugui contractar l’assegurança mèdica i garantir un ingrés regular que pagui la hipoteca. Però està bé. Això vol dir que sóc lliure d’escriure el que vull quan vulgui, ja que no m’he d’alimentar amb això. No hi ha pressió per escriure allò que SÉ que vendrà i pagarà les factures, en comparació amb el que em ve de gust escriure. M’AGRADARIA tenir més temps per dedicar a les meves novel·les? Segur. Però m’agrada saber que segur que podré pagar la hipoteca el mes vinent molt més.

Quant al meu horari? Sincerament, canvia amb cada llibre. Hi ha llibres que s’han fet aixecant-se una hora abans cada dia abans de treballar durant tres o sis mesos (Sirena). I hi ha llibres en els quals confiava en fer sessions de marató una nit a la setmana després de la feina del dia durant uns mesos en un pub preferit (L’home de la carbassa, NightWhere). La majoria han estat una combinació d’aquests mètodes. Acostumo a ser un escriptor “binge”. Escriuré com un boig durant uns quants dies o setmanes seguides i després no escriuré gens durant setmanes. Depèn del que aporti la vida en aquell moment.

Amb tres nens a casa, ho entenc totalment! A l’hora de seure i posar-se a treballar, normalment és un complot o un seient del pantaló?

M’agrada entretenir-me, així que, quan escric, m’explico històries. El que significa ... seient dels pantalons. Tot i que he esbossat la majoria dels meus llibres (una necessitat de vendre’ls abans que s’hagin escrit realment), he tingut la diversió volant a cegues i l’he acabat inventant a mesura que anava avançant (sacrifici   L'arbre de família). I fins i tot amb esquemes, hi ha moltes coses que passen en una novel·la que no teníeu ni idea que passaria fins al moment en què l’escriviu. Tota la trama paral·lela de Sirena després de la presó de Ligeia 100 anys abans del fil conductor de la novel·la? Això no figurava en l’esquema que va vendre el llibre a Leisure. I alguns lectors han dit que aquest és el millor element de la història.

Així que vau mantenir el contacte amb Don quan va aconseguir el concert a Samhain? Vaig estar molt content de veure que Ronald Malfi (entre d’altres) hi era per posar en marxa la nova línia. Com a fan, també esperava veure-hi. I llavors vas aparèixer! Com us ha anat aquesta transferència?

Havia quedat en contacte amb Don després que va deixar Leisure, i em va fer saber tan aviat com va aterrar. Estàvem parlant del que podria ser el meu primer llibre per Samhain gairebé immediatament després! No obstant això, ja que en realitat no ho havia fet escrit el llibre, però, hi va haver gairebé un any de novel·les Samhain que van sortir per davant de les meves, perquè va comprar moltes novel·les completades al mateix temps que va contractar el meu esquema per NitOn.

ARBRE FAM

L’arbre genealògic ja ha sortit! Sé que hi ha una cançó del mateix nom de Megadeth ... Què fem per a aquesta nova novel·la?

No sóc gaire afable, de manera que no ho sabia.

Ulls violetes, el meu seguiment a NitOn, centrat molt més en les aranyes que en el sexe. Després de les boges ressenyes de "50 ombres amb Hellraiser" NitOn, Vaig anar cap a l'altra direcció Ulls violetes. Sinó L'arbre de família és un retorn a l’horror amb molts tons eròtics. Segueix un solitari, Scott Belvedere, que hereta una antiga fonda a Appalachia. Quan va a comprovar-ho i decidir si el ven o el conserva, aviat es troba com a objecte d’afecte sexual obsessiu de la filla de l’hostaler, així com d’una parella d’altres “amics” de la fonda. No és un mal concert ... però per què? I les històries dels poders curatius de la saba de l’arbre que la fonda es construeix literalment són certes? Scott troba que de vegades és millor deixar les arrels de la seva família ... enterrades.

M'encanten les històries de terror embolicades en hotels, fondes i esmorzars. Sona increïble! No puc esperar.

Canviant una mica d’engranatges creatius ... He estat al vostre lloc diverses vegades, però normalment només miro la informació del llibre. Fa poc que vaig notar les seccions d’art i música! Són passions primerenques per a tu? Va ser primer l'art, la música o l'escriptura i en què vau sentir que teniu més talent?

La música sempre ha estat el meu primer amor. Jo tocava l’orgue als cinc anys i escrivia cançons tot el temps a l’escola primària. No hi ha experiència al món més satisfactòria que escriure i gravar una cançó. No m’equivoqueu: m’encanta escriure ficció. Però una bona cançó? Puc posar-lo a l’estèreo i reproduir-lo una i altra vegada i gaudir tant de la cançó com de la sensació d’acompliment d’haver-la creat. No tinc ganes de llegir les meves històries una vegada i una altra! Però, en última instància, la música és per als joves i itinerant. Crec que tenia talent i que podria haver anat a algun lloc ... però només si estigués disposat a cobrar tota la resta go per això. I no estava disposat. Tot i això, he de ser creatiu, ja sigui escrivint música, escrivint històries o creant art digital per a llibres. Vaig pensar que podia continuar la meva carrera com a escriptor molt després que acabés qualsevol carrera de "banda pop" ... així que en això em vaig quedar i em vaig centrar. Realment no ho pots fer tot ... tant com volia!

Sé exactament a què vols dir. Fa anys que toco en grups originals i sempre he estat el principal compositor. Personalment, he escrit centenars de cançons horribles, però quan arribo a aquesta "bona", fa que tots els flubs valguin la pena. Però és gairebé impossible comprometre’s tant amb l’escriptura com amb la música i, com heu dit, és un joc per a joves.

Feu gires de llibres amb cada llançament? Com és normalment per a tu? Etiquetes juntament amb un altre autor (i si és així, ens pots donar bones històries?)

Des d’on estic, les visites guiades per llibres són un luxe del passat. Abans feia gires de llibres per tot el centre oest quan es van publicar les meves novel·les d’oci. Programaria un parell de dotzenes de fitxatges i copejaria tots els Borders i Barnes & Noble que pogués a Chicagoland, Indianapolis, Cincinnati, Louisville, St. Louis ... i allà on em portés la feina diària (he arribat a fer signatures de llibres a Dallas, San Diego, San Francisco, Los Angels, Santa Fe, Albuquerque i molt més gràcies als viatges de dia!). Vaig estar uns quants anys en molts sacs de puces per signar llibres pel Midwest.

Però, per a un autor de la llista mitjana, els fitxatges de llibres són molt més que atraure el trànsit a peu existent d’una botiga per comprar els llibres que hi ha a la botiga, i després fer que una legió de fans es presentin específicament per veure’t. Per tant, el requisit previ és que les botigues portin els vostres llibres tant abans com després d’aparèixer. Amb la mort de la cadena Borders, ara no hi ha cap cadena de botigues que tingui una secció de terror. Barnes & Noble amb prou feines guarda cap novel·la de terror. Per tant, si voleu signar un llibre, serà a una botiga que probablement no porti les vostres novel·les. Per a mi això no val la pena. Perquè la realitat és que si la botiga encara no dedica espai als prestatges als vostres llibres, tan bon punt hagi acabat el concert de signatura de llibres? Tornaran tots els vostres llibres a l'editor i no en conservaran cap a la botiga. Aquesta és la freda veritat de la gestió d’inventaris de llibreries. Antigament, podia anar a una botiga de fronteres, vendre 20 llibres en una signatura i deixar-ne 20 a la botiga amb adhesius "autògrafs" a les portades ... i aquests llibres es mostrarien i es vendrien després que marxés. I després la botiga en demanaria més. Que val la pena fer-ho, perquè heu creat un historial de vendes gràcies a la vostra aparença. Ara? Venc més llibres a través d’Amazon i a convencions que a la cadena Barnes & Noble, perquè no mantindran la majoria de llibres de terror disponibles a les seves botigues. Llavors ... quin sentit té fer fitxatges allà? No hi ha cap "cua" després de l'esdeveniment.

Normalment faig un parell de trets ràpids, així que aquí teniu:

Darrera novel·la que has llegit?

Fan Club de Satanàs de Mark Kirkbride. Em va demanar que ho fes i em va encantar! Abans que? Cinquanta Shades of Grey. I saps què? M’ha agradat molt. Un refrescant canvi lleuger després de tot l’horror que solia llegir.

La teva cançó de plaer culpable?

Ke $ ha. "Gold Trans Am". O realment qualsevol cosa seva. I saps què? No em sento culpable en absolut.

[youtube id = "B2-sU-Hbda8" align = "center"]

Cap vergonya en l'amor de Ke $ ha. Estic allà mateix amb tu.

Pel·lícula preferida sense terror?

Hi ha pel·lícules que no són de terror? Ha! Hi ha moltes respostes a aquesta pregunta perquè hi ha molts gèneres ... i m'encanta el cinema. Coses que m'han quedat? Comèdies ridícules com Johnny Dangerously   Better Off Dead. Com a dramatismes per sentir-se bé Magnòlies d'acer   Tomàquets verds fregits. O És una vida meravellosa - que he vist gairebé cada Nadal durant 40 anys. Geni de la ciència ficció com Bladerunner, Planeta prohibit, Brasil, Star Trek IV, Terminator   Star Wars. Enumero Estranger com la meva pel·lícula preferida de tots els temps, però sempre he sentit que esbiaixa més el terror que la ciència ficció. Què hi ha de els increïbles? O Monsters, inc or Cinquè element? Pel·lícules d'acció boges com matxet i eròtica poc comú La Imatge or Saló? I què passa amb excursions estranyament inoblidables Barbarella? Què passa amb tot el catàleg de Hitchcock (una mica de terror, però més thriller / misteri)? Què passa amb Akira Kurosawa, Orson Welles, John Ford, Stanley Kubrick, Woody Allen, Roman Polanski i Ingmar Bergman? Lucas, DePalma, Spielberg, Cameron, Lee, Zemeckis ... No puc escollir una pel·lícula favorita. No puc escollir un director favorit. M’agraden massa les pel·lícules per això.

M'encanten molts d'aquests, també. Què tal el gla cervesa més rossa que heu tastat mai?

Stone Brewing Arrogant Bastard. Una cosa del que imagino que seria llepar-se un gos vell i mullat.

John, moltes gràcies per fer-ho amb mi. Hem d’agafar aquesta beguda alguna vegada.

Tinc una pinta esperant!

 

 

 

Troba en John i els seus mals camins en aquests llocs:

Lloc web de John (Per als seus llibres, blocs, música, art)

John's Amazon Library

 

Click to comment
0 0 vots
Qualificació de l'article
Subscriu-me
Notifica't de
0 Comentaris
Respostes en línia
Veure tots els comentaris

Notícies

Nick Groff revela la "veritat" darrere de "Ghost Adventures" i Zak Bagans

publicat

on

Es podria argumentar que el fenomen de la televisió de realitat i el documental paranormal nord-americà va començar amb Aventures fantasma l'any 2004, quan l'aleshores desconegut investigador Zak Bagans i el seu equip van filmar un documental que suposadament revelava imatges reals d'activitats paranormals a la càmera. Aquella pel·lícula no estaria àmpliament disponible per als espectadors fins que s'emetia al SyFy (nee Sci-Fi) Channel el 2007.

La pel·lícula, titulada Aventures fantasma, va inspirar un reality show de televisió del mateix nom que es va estrenar en una xarxa diferent, El canal de viatges, En 2008.

Cal assenyalar que el reality show d'investigació paranormal molt popular Caçadors de fantasmes ja era un puntal SyFy des del 2004 i duraria 11 temporades.

Des d'aleshores, ambdós programes originals han trobat una nova vida a Discovery+ amb cada marca amb spin-offs i noves temporades.

Últimament, Aventures fantasma s'ha convertit en el tema de rumors i dures acusacions, especialment contra el seu amfitrió Zak Bagans. Des de les denúncies de sabotatge de la seva carrera fins a ser difícil de treballar, Bagans ha estat recentment vilipendiat per algunes persones anteriorment al seu equip.

Un dels creadors originals de Aventures fantasma, Nick Groff va anar a Twitter aquesta setmana per parlar del seu antic soci comercial, i diguem que Bagans no li va anar bé. Groff no esmenta Bagans pel seu nom al vídeo, sovint es refereix a ell vagament, com a "l'amfitrió amb qui estava treballant".

Per ser justos, el drama paranormal darrere de les escenes no és realment res comparat amb l'èxit de l'original Aventures fantasma equip treballat. Des de Bagans va ser la cara de l'espectacle (i encara ho és), i aparentment un símbol sexual en aquest camp, va ser sobretot la seva persona la que va impulsar la marca a l'estrellat real.

Això no vol dir que ningú més del seu equip no va treballar dur per fer que l'espectacle fos tan emblemàtic com és, Groff fins i tot diu que va ajudar a crear el nom. Però, comparativament, Bagans és com el cantant principal d'una banda de rock i els seus investigadors no són tan visibles.

Tanmateix, Groff, després d'haver anat en solitari, és ell mateix un favorit de la cultura pop. El seu espectacle Confinament paranormal, que va produir executiu, va trobar un gran nombre de seguidors. Molts fans es van molestar perquè acabés el 2019, com veureu a les seves preguntes i respostes de Twitter anteriors.

Digueu-nos què us sembla aquest drama de realitat als comentaris.

Seguir llegint

Notícies

"Texas Chainsaw Massacre 2" arriba a un brillant 4K UHD a partir de la síndrome del vinagre

publicat

on

Texas

Massacre de Texas Chainsaw 2 està de camí cap a nosaltres per la síndrome del vinagre. La nova versió inclou una gran quantitat de funcions especials per arrencar. Des de noves entrevistes amb Tom Savini fins a Caroline Williams i més, el disc està carregat de tot tipus de novetats per aprofundir. Per descomptat, la nova col·lecció també s'assegurava d'incloure totes les funcions especials publicades anteriorment. Això fa que sigui una col·lecció absolutament completa.

La totalitat Massacre de Texas Chainsaw 2 l'experiència per si sola és brillant. El director, Tobe Hooper, va prendre les coses a un nivell molt diferent del de la primera pel·lícula. Enrere han quedat els estius de Texas greixosos, bruts i suors amb la pudor subratllada d'un aliment per al bestiar. En canvi, Hooper va anar en una direcció que subratllava una sensació còmica als personatges i al cau subterrani malvat en què The Saw i The Family es van amagar. No és una direcció amb la que tothom hauria anat, però Hooper no era tothom i la seva brillantor va brillar immensament amb aquesta gegantina elecció.

La síndrome del vinagre Massacre de Texas Chainsaw 2 Les funcions especials inclouen:

 • Conjunt de Blu-ray 4K Ultra HD / Regió A
 • 4K UHD presentat en High-Dynamic-Range
 • Escanejat recentment i restaurat en 4K des del seu negatiu de càmera original de 35 mm
 • Presentat amb la seva barreja original de teatre estèreo 2.0
 • Nou comentari d'àudio amb el crític de cinema Patrick Bromley
 • Comentari d'àudio amb el director Tobe Hooper
 • Comentari d'àudio amb els actors Bill Moseley, Caroline Williams i el creador de maquillatge d'efectes especials Tom Savini
 • Comentari d'àudio amb el director de fotografia Richard Kooris, el dissenyador de producció Cary White, la supervisora ​​de guió Laura Kooris i el mestre de propietat Michael Sullivan
 • "The Saw and Savini": una nova entrevista del 2022 amb el creador de maquillatge d'efectes especials Tom Savini
 • "Estira les vides!" - una nova entrevista del 2022 amb l'actriu Caroline Williams
 • "Serving Tom": una nova entrevista del 2022 amb l'artista d'efectes de maquillatge especial Gabe Bartalos
 • "Remember The Alamo": una nova entrevista del 2022 amb l'actor Kirk Sisco
 • "Texas Blood Bath": una nova entrevista del 2022 amb l'artista d'efectes de maquillatge especials Barton Mixon
 • "Die Yuppie Scum": una nova entrevista del 2022 amb l'actor Barry Kinyon
 • "Leatherface Revisited": una nova entrevista del 2022 amb l'actor Bill Johnson
 • "Beneath The Battle Land: Remembering The Lair": un nou llargmetratge del 2022 amb els actors Caroline Williams, Barry Kinyon, Bill Johnson i Kirk Sisco
 • Entrevistes ampliades mai vistes amb el director Tobe Hooper i la coproductora Cynthia Hargrave, del documental del director Mark Hartley "Electric Boogaloo: The Wild, Untold Story of Cannon Films"
 • "It Runs In The Family": un documental de 85 minuts sobre la realització de The Texas Chainsaw Massacre 2
 • "IRITF Outtakes": entrevistes ampliades amb LM Kit Carson i Lou Perryman
 • "House Of Pain": una entrevista amb els artistes d'efectes de maquillatge John Vulich, Bart Mixon, Gabe Bartalos i Gino Crognale
 • "Yuppie Meat": una entrevista amb els actors Chris Douridas i Barry Kinyon
 • "Cutting Moments" - una entrevista amb l'editor Alain Jakubowicz
 • "Behind The Mask": una entrevista amb l'acrobàcia i intèrpret de Leatherface Bob Elmore
 • "Horror's Hallowed Grounds" - un llargmetratge sobre les ubicacions de la pel·lícula
 • "Still Feelin' The Buzz": una entrevista amb l'autor i historiador del cinema Stephen Thrower
 • Imatge de vídeo entre bastidors de 43 minuts filmada durant la producció de la pel·lícula
 • Obertura alternativa l
 • Escenes suprimides
 • Tràilers teatrals originals per als Estats Units i el Japó
 • Espots de TV
 • Àmplia galeria d'imatges i fotografies promocionals
 • Il·lustració de coberta reversible
 • Subtítols SDH en anglès

Massacre de Texas Chainsaw 2 arriba a 4K UHD des de Vinegar Syndome. Adreceu-vos AQUÍ per fer la teva comanda abans que s'hagin anat tots. (S'estan esgotant ràpidament!)

Seguir llegint

Notícies

'Bambi' compleix el somni de febre 'Apocolypse Now' 'Unicorn Wars' arribant a Blu-Ray

publicat

on

unicorn

El director, Alberto Vázquez, porta el somni de febre animat Guerres d'unicorn a la vida en un espectacle de visita obligada i una declaració política sorprenentment pesada. Fantastic Fest 2022 seleccionat Guerres d'unicorn com a part de la seva programació i no va fallar en el festival de gènere pesat. La pel·lícula que es descriu millor com Apocalipsi ara es reuneix Bambi és una pel·lícula increïble amb un drama sorprenentment pesat per ser un estil d'animació tan suau i feliç. Aquesta juxtaposició fa que sigui una visualització increïble i singular. Per sort per a nosaltres, l'experiència radical arriba a Blu-Ray de G Kids i Shout! Fàbrica.

La sinopsi de Guerres d'unicorn va així:

Durant anys, els óssos de peluix han estat tancats en una guerra ancestral contra el seu enemic jurat, els unicorns, amb la promesa que la victòria completarà la profecia i inaugurarà una nova era. L'osset de peluix agressiu i confiat Bluet i el seu germà sensible i retirat Tubby no podrien ser més diferents. A mesura que els rigors i la humiliació del camp d'entrenament de l'ós de peluix es converteixen en els horrors psicodèlics d'una gira de combat al Bosc Màgic, la seva història complicada i la seva relació cada cop més tensa determinaran el destí de tota la guerra.

unicorn

Guerres d'unicorn Funcions de bonificació

 • Entrevista al director Alberto Vásquez
 • Característica "Treballant a Blender".
 • Llargmetratge animat
 • remolc

Guerres d'unicorn arriba a Blu-Ray a partir del 9 de maig. Estàs emocionat amb l'experiència increïblement exagerada? Feu-nos-ho saber a la secció de comentaris.

Seguir llegint