Connecteu-vos amb nosaltres

Notícies

Exclusiu: Entrevista amb el proper autor, Brian Parker.

publicat

on

ZombiesNo només m'encanta veure pel·lícules de terror sinó que també gaudeixo llegint el gènere; la ficció de terror ocupa un lloc especial al meu cor. No llegeixo tant com voldria perquè la meva capacitat d'atenció és molt limitada, així que si puc completar un llibre, és tot un èxit. Fa poc vaig ensopegar amb l'escriptor Brian Parker. Vaig començar a llegir la novel·la de Parker Orígens del brot, i de seguida em vaig enamorar de la història i l'estil d'escriptura de Parker. Vaig estar enganxat a la meva tauleta tot el dia llegint aquesta història fascinant. El lector experimentarà la cadena d'infecció d'una persona a una altra, fent d'aquesta novel·la una lectura meravellosa. Poc després d'acabar aquesta novel·la, vaig fer que la meva filla de nou anys llegís el llibre infantil de Parker Zombi al soterrani. A la meva filla li va agradar molt i em va demanar que el tornés a llegir. Com a pare, va ser molt gratificant que la meva filla volgués llegir (sobretot quan el llibre tenia un zombi per a un personatge). El llibre infantil va transmetre un missatge fort de com els nens haurien d'abraçar la seva existència, i depèn de nosaltres donar als nens l'amor i el suport que necessiten.

Zombi al soterrani

He tingut el privilegi d'entrevistar l'autor Brian Parker. Espero que gaudiu tots!

horror: Ens pots explicar una mica sobre tu mateix?

Brian Parker: Sóc un veterà de l'exèrcit en servei actiu tant de la guerra de l'Iraq com de l'Afganistan; de fet, estic a l'Afganistan ara mateix. Vaig publicar quatre llibres abans de signar un contracte de quatre llibres amb Permuted Press el maig passat. Les meves novel·les GNASH Armagedon perdurable es van publicar prèviament i seran reeditats per Permuted Press a partir del maig de 2015 juntament amb dues obres inèdites. RENDIR SEVER.

Actualment tinc quatre llibres disponibles.  Orígens del brot és una història de terror sobre un apocalipsi zombi; El protocol col·lectiu és un thriller paranormal que mostra fins on arribarà la gent per aconseguir el poder; Zombi al soterrani és un llibre il·lustrat per a nens escrit per ajudar els nens a superar l'estigma percebut de ser diferents dels altres; i la meva guia de com fer-ho Autopublicació de la manera difícil és per a escriptors que busquen indicacions per autopublicar el seu manuscrit. El meu darrer llibre Avaluació de danys de batalla hauria d'estar disponible a mitjans o finals de novembre, depenent de l'agenda del meu editor.

IH: En què estàs treballant ara? Quin és el teu proper projecte?

Parker: Acabo d'acabar el primer esborrany del meu darrer llibre Avaluació de danys de batalla.  En realitat, és estrany com va sorgir. Estava escrivint SEVER, el quart llibre del meu contracte de premsa permutada, i aquesta idea no parava de colpejar-me el cervell durant BDA. Potser és perquè ara estic desplegat i la història tracta de les experiències d'un jove soldat en combat i de com aquestes experiències el van canviar, però la idea no em deixaria sol. Va ser tan dolent que finalment vaig prendre la decisió de posar SEVER en espera amb 25 paraules i escriu-hi BDA. Això va ser només fa dos mesos. La història va sortir literalment de la meva ment a la pàgina. Estaria assegut a les reunions i hauria d'anotar idees a la meva llibreta perquè no deixaven de venir.

Un cop BDA està amb el meu editor, vaig a continuar escrivint SEVER així el puc lliurar a Permuted i la sèrie estarà completa.

iH: Hi ha algun tema sobre el qual mai escriuries com a autor? Si és així, què és?

Parker: Sí, definitivament hi ha temes sobre els quals em nego a escriure, però el més important que em ve al cap és la mort dels nens. Tot i que escric principalment en gèneres de terror i post-apocalíptics, simplement no ho faré. Reconec que en les situacions hipotètiques sobre les quals escric, la majoria dels nens serien els primers a anar, però com a lector, no vull llegir-ne això, així que mai ho posaria per escrit. Potser és perquè tinc fills, potser per algunes de les coses que he vist a l'Exèrcit, no ho sé. És només una línia que he decidit no creuar. Així que si un nen s'introdueix en un dels meus llibres, podeu apostar que la vostra part posterior es mantindrà amb vida o simplement sortirà de l'etapa correctament i ja no en sabem parlar més.

IH: Quina és la teva part menys preferida o la part més difícil del procés de publicació/escriptura?

Parker: Edició. Edició. I, a veure, editant! No suporto l'autoedició que he de fer abans d'enviar un dels meus llibres a la meva editora, l'Aurora Dewater, però és molt important agafar coses i netejar-les abans d'enviar-la. Encara corregeix molts errors, però no té ni idea de quants hi ha al primer esborrany!

IH: D'on ve la inspiració a l'hora d'escriure les teves novel·les? (Concretament Orígens del brot).

Parker: Vaig ser un àvid lector abans de ser un autor amb dificultats, així que tendeixo a escriure les històries per a mi i el que voldria llegir. Crec que aquesta és la clau per explicar una bona història. Per respondre a la teva pregunta sobre les múltiples històries a Origins, moltes de les feines que tenien aquests personatges i els seus antecedents són coses que he fet a la meva vida, així que les vaig escriure a partir de les meves pròpies experiències. Vaig treballar a Panera Bread durant tota la universitat, em vaig tatuar, vaig passar molt de temps als bars, etc. Normalment llegia un o dos capítols per nit, així que volia escriure aquest llibre en fragments breus i fàcilment manejables que poguessin ser digerit en petites quantitats de temps i vaig pensar que seria divertit examinar la història des de múltiples punts de vista, cadascun construint-se a partir de l'altre sense confondre un lector si s'ha perdut un punt clau anteriorment a la història.

IH: Ens pots dir d'on van sorgir les teves inspiracions i idees per a Zombie in the Basement? (Sé que has esmentat que els teus fills t'han ajudat a escriure-ho).

Parker: Acabava de rebre la prova de butxaca del meu primer llibre GNASH i la meva família i jo vam sortir a sopar per celebrar-ho. No sé si va ser el meu fill o filla (quatre i cinc en aquell moment, respectivament) qui va dir que volien que els escrigués un llibre. Els vaig preguntar de què volien que tragués el llibre i, per descomptat, es tractava de zombis, així que vaig haver de pensar en una manera d'escriure sobre un zombi que no fes por. No volia escriure un llibre sobre l'acceptació dels altres, va passar i la resposta (quan la gent s'assabenta del llibre) ha estat aclaparadora. Cada convenció que he fet ZitB a, m'he esgotat. Un cop la gent agafa el llibre i ho passa per les pàgines, s'adona del poderós que és el missatge i volen compartir-lo amb els seus fills o néts.

 

Brian Parker

IH: Quin consell d'escriptura tens per a altres autors aspirants?

Parker: Segueix escrivint! Probablement les teves coses no seran molt bones al principi, però amb la pràctica, milloraran. És cert, mireu els dossiers de Dresden, la substància del primer llibre era bona, però l'escriptura es torna més refinada i clara amb cada llibre. El meu editor comenta als meus llibres que amb cadascun, l'escriptura és millor que l'anterior i jo també ho veig. Afortunadament, per a mi, m'han donat l'oportunitat de polir els meus dos primers llibres amb Permuted reeditant-los, així que podré seguir línia a línia amb el seu editor i netejar encara més les coses.

A més, segueix-ho i no t'obsessionis per convertir la frase perfecta. Sóc membre de moltes pàgines d'escriptura i intento arribar-hi tant com puc, però sovint veig gent parlant d'editar i reeditar i tornar-se boja pel seu primer capítol i no avançar mai més enllà d'això. Es frustren perquè s'esforcen molt perquè sigui perfecte sense haver de fer cap escrit. Això és el que faig: escric el llibre sencer, només fent canvis menors a mesura que es desenvolupen coses que s'han d'ajustar i després torno enrere i edito un cop acabi. És així de senzill. El meu primer llibre GNASH Vaig trigar 2.5 anys a completar-lo, en part perquè encara no havia après aquest truc. Ho vaig incorporar sobretot a la meva escriptura quan vaig escriure Armagedon perdurable i això em va costar vuit mesos. Pel meu tercer llibre RENDIR No vaig editar qualsevol cosa fins que vaig acabar amb la història. Va trigar quatre mesos. Ara estic de mitjana uns quatre mesos per llibre. Em funciona; Espero que ajudi a altres escriptors.

Ah, sí, aquí teniu el meu darrer consell no sol·licitat i perdoneu el meu francès, però no siguis un idiota. Sí, ets escriptor i has aconseguit una gran proesa acabant un llibre; ara sigueu simpàtics, sigueu cortès, ajudeu a fer avançar el nostre ofici i no agrediu als altres escriptors. No estem competint entre nosaltres. No és com si estiguéssim venent un cotxe; un lector no només comprarà un llibre i el llegirà exclusivament durant els propers cinc anys. La majoria de lectors compren deu o dotze llibres a l'any, alguns en compren molts més, ajudem-nos mútuament.

IH: El terror és l'únic gènere que has escrit? És el teu preferit?

Parker: Estic per tot arreu, francament. El meu contracte editorial és amb Permuted Press, així que a través d'ells estic contractat per a tres llibres de zombis i una novel·la postapocalíptica. Llavors tinc Orígens, que és zombi/horror i El protocol col·lectiu és un thriller paranormal. El llibre que acabo d'acabar és una ficció militar sobre l'experiència d'un soldat a l'Afganistan (tot i que vaig aconseguir introduir-hi la paraula "zombi"). El projecte que ja he començat a pensar un cop acabat SEVER és una sèrie d'investigació paranormal, així que ni tan sols podria dir-vos quin és el meu gènere preferit per escriure! M'encanta explicar una bona història, independentment d'on es classifiqui.

IH: Hi ha algun missatge en alguna de les vostres novel·les que voleu que els lectors comprenguin?

Parker: Realment no vaig rebre el meu propi missatge fins que vaig acabar BDA i després em va tocar. Crec que un tema subjacent del meu treball és que, independentment de qui siguis, hi ha algú per estimar. Ho sé, és estrany venir d'un home gran i dur de l'exèrcit, però tots els meus llibres tenen algun element romàntic. Potser sóc un romàntic desesperat de cor, no ho sé, però sens dubte surt al meu escrit sense dominar la resta de la història.

IH: Si haguessis de triar, quin escriptor consideraries mentor?

Parker: Vaja, la llista és massa llarga! Admiro els escriptors per diferents motius, però l'únic que realment em va fer començar a escriure de nou és JL Bourne (Armagedon dia a dia sèrie). Havia caigut en el parany mental en què cauen la majoria dels adults amb una carrera o compromisos familiars. Em vaig convèncer que no tenia temps per escriure, així que vaig parar després de la universitat. Un dia del 2008 o del 09 vaig acabar el llibre de JL i després vaig llegir la seva biografia. El noi és un oficial naval en servei actiu i vaig decidir que si ell podia trobar temps per escriure, jo també podria... Només miro molt menys televisió i pel·lícules que abans.

IH: Quins van ser els reptes (de recerca, literaris i psicològics) per donar vida a les teves històries?

Parker: Un dels grans reptes –al principi– va ser escriure amb un estil propici a la lectura. Feia més de dotze anys que havia estat escrivint a l'estil d'escriptura de l'exèrcit de veu activa, eliminant pronoms i adjectius, sense cap tonteria durant més de dotze anys, quan vaig començar a escriure per diversió; és una manera totalment diferent d'estructurar frases que és un hàbit molt difícil de trencar, sobretot perquè encara he d'escriure així a la feina. A més, el dragatge d'aquelles antigues lliçons d'anglès de secundària ha estat clau (a més, Aurora és fantàstica per recordar-me els aspectes estilístics de l'anglès). No vaig aprendre gaire a les meves classes d'escriptura creativa a la universitat; era principalment escriure una història, treure una nota i escriure una altra història, així que l'escola secundària era molt important a la meva base d'anglès.

Sempre tinc Google obert quan escric. Juro que la NSA em té en algun tipus de llista de seguiment per a les coses que he investigat. Bombes nuclears, avions de caça, guardaespatlles del president dels EUA, virus, bacteris, resposta dels CDC als brots, la disposició dels Arxius Nacionals, ubicacions dels búnquers del govern "secrets"... Tota mena de coses que són prou innocents si saps per què sóc. Buscant-ho, però, en conjunt, pot semblar dolent per a un noi de Maryland que controla Internet.

IH: Si un dels teus llibres es convertís en una pel·lícula, quin llibre seria i quin actor veus interpretant els teus papers principals?

Parker: Dels llibres que he escrit fins ara, el que crec que es podria convertir en una pel·lícula seria GNASH. Els lectors d'aquell llibre i els tres lectors que he deixat veure la seqüela RENDIR han dit que sembla una pel·lícula per la forma en què se centra en diversos personatges i no s'empantana a seguir només una història. El llibre podria ser un thriller polític autònom sense l'aspecte zombi, però els dos junts fan una gran combinació.

A veure, personatges principals... Veig en Grayson Donnelly com un tipus de Mark Walburg, tranquil, modest i compassiu, però el seu antic entrenament militar li permet donar-li cops de peu quan cal. Emory Perry, és bonica, forta i intel·ligent; La veig com un personatge més de Jessica Biel. Jessica Spellman era una animadora de secundària, però anys d'homes equivocats l'han convertit en la closca del seu antic jo, però brilla després que Grayson li salvi la vida. Sens dubte, Elisha Cuthburt. Hank Dawson és un operador de l'Army Delta que no treu cap llavis a ningú, així que veig Cam Gigandet. Finalment, l'agent de la CIA Kestrel, Asher Hawke, només està a "GNASH" durant unes vint pàgines, però és el personatge principal de RENDIR. Veig Karl Urban interpretant-lo.

IH: Finalment, com et podem trobar?

Parker: M'he acabat tot! La meva interacció principal amb els lectors és a la meva pàgina de Facebook, tot i que estic intentant augmentar el meu ús de Twitter. També tinc un lloc web que em fa mal actualitzar, però això is disponible i normalment hi publico parts sense editar dels meus treballs en curs.

Brian Parker a Facebook

Brian Parker a Twitter

Pàgina web de Brian Parker

 


5125696_orig

Click to comment
0 0 vots
Qualificació de l'article
Subscriu-me
Notifica't de
0 Comentaris
Respostes en línia
Veure tots els comentaris

Notícies

El director de "Evil Dead Rise" passa de terror aquàtic amb la propera pel·lícula "Thaw"

publicat

on

Pujar

El director Lee Cronin acaba de sortir de la seva feina Evil Dead Rise. Ja està fent el seu proper pas al món de l'horror aquàtic. Segons THR, Cronin ja està treballant en el desenvolupament de la pel·lícula produïda per Van Toffler i David Gale a Gunpowder Sky.

Qualsevol director que s'endinsi en l'horror aquàtic és emocionant. No podem esperar a veure què en fa Cronin després del seu excel·lent treball Evil Dead Rise.

La sinopsi de Descongelar va així:

Ambientada anys després que els casquets polars s'hagin fos i el nivell del mar hagi augmentat, la història de Descongelar se centra en un grup de supervivents al mar que busquen una nova llar. Les seves pregàries són contestades amb el descobriment d'un poble habitable, és a dir, fins que es troben amb un nou malson que viu just sota la superfície de l'aigua.

Segur que us mantindrem informats de totes les notícies de terror aquàtic Descongelar.

Seguir llegint

Notícies

El reinici de "Dead Ringers" de David Cronenberg és el primer tràiler seductor i amarat de sang

publicat

on

Anelladors

Rachel Weisz protagonitza els bessons que Jeremey Irons va donar vida anteriorment al clàssic de David Cronenberg Dead Ringers. És difícil intentar superar un remake de Cronenberg. És una cosa difícil de fer. La seva obra és tan singular que costa ni tan sols començar a acostar-s'hi. No obstant això, sí que m'agrada Weisz i estic intrigat per la història que porta aquesta.

També hem de tenir en compte que els escriptors Jack Geasland, Bari Wood van escriure el llibre del qual Cronenberg va fer la seva pel·lícula. Aquest busca separar-se una mica més de Cronenberg per explicar correctament la història del llibre molt més de prop.

Bé, els bessons del llibre són una mica més dolents de còmics, així que estic emocionat que la Weisz s'ho faci i vegi com ho fa.

La sinopsi de Dead Ringers va així:

Una versió moderna del thriller de David Cronenberg de 1988 protagonitzat per Jeremy Irons, Dead Ringers protagonitza Rachel Weisz interpretant els papers dobles d'Elliot i Beverly Mantle, bessons que ho comparteixen tot: drogues, amants i un desig sense disculpes de fer el que calgui, inclòs empènyer. els límits de l'ètica mèdica, en un esforç per desafiar les pràctiques antiquades i posar l'atenció sanitària de les dones al primer pla.

Amazon Prime Dead Ringers arribar el 21 d'abril.

Seguir llegint

cinema

El reinici de X-Files pot ser el nostre camí

publicat

on

Ryan Coogler, el director de Black Panther: Wakanda Forever, està considerant reiniciar The X-Files, tal com va afirmar el creador de l'espectacle, Chris Carter.

Ryan Coogler desenvoluparà The X-Files Reboot

Durant una entrevista amb “A la costa amb Gloria Macarenko", Chris Carter, el creador de la sèrie original, va revelar la informació mentre commemorava el 30è aniversari de The X-Files. Durant l'entrevista, Carter va dir:

"Acabo de parlar amb un jove, Ryan Coogler, que tornarà a muntar 'The X-Files' amb un repartiment divers. Així que té la feina feta per a ell, perquè vam cobrir molt territori".

A l’hora d’escriure, iHorror no ha rebut cap resposta dels representants de Ryan Coogler sobre l'assumpte. A més, 20th Television, l'estudi responsable de la sèrie original, ha declinat fer comentaris.

Mitch Pileggi, David Duchovnay, Gillian Anderson i William B. Davis

Emès originalment a Fox del 1993 al 2001, The X-Files ràpidament es va convertir en un fenomen de la cultura pop, captivant el públic amb la seva barreja de ciència-ficció, terror i teories de la conspiració. El programa va seguir les aventures dels agents de l'FBI Fox Mulder i Dana Scully mentre investigaven fenòmens inexplicables i conspiracions governamentals. El programa es va reviure més tard per dues temporades més el 2016 i el 2018 a la mateixa xarxa, consolidant el seu estatus de clàssic estimat.

Escena de The X-Files

Ryan Coogler és conegut sobretot pel seu treball com a escriptor i director de les dues pel·lícules de "Black Panther" per a Marvel, que van batre rècords de taquilla i van obtenir elogis de la crítica per la seva representació i narració innovadores. També va col·laborar amb Michael B. Jordan a la franquícia "Creed".

Si Coogler ho fa The X-Files, estaria desenvolupant el projecte sota el seu contracte global de cinc anys amb Walt Disney Television, que inclou 20th TV, l'estudi responsable de la sèrie original. Tot i que encara no se sap quan es podria reiniciar o qui podria protagonitzar-lo, els fans del programa esperen amb impaciència qualsevol actualització d'aquest emocionant desenvolupament.

Seguir llegint