Inici Notícies d’entreteniment de terror Entrevista: Julian Richings a "Recanvis", "Qualsevol cosa per Jackson" i la vulnerabilitat d'actuar

Entrevista: Julian Richings a "Recanvis", "Qualsevol cosa per Jackson" i la vulnerabilitat d'actuar

by Kelly McNeely

Potser no sabreu el seu nom, però segur que coneixereu la seva cara. Julian Richings és un element bàsic del cinema i la televisió de gènere, amb papers a Sobrenatural, Cub, La bruixa, Llegenda urbana, Home d’acer, Déus americans, Canal Zero, Anníbal, Gir equivocat, i molts més. L’actor britànic (que ara viu i treballa al Canadà) té un fort sentit de la fisicitat que aporta a cada paper, encarnant plenament cada part i donant-los el seu propi sentit de la gravitas. És un actor impressionant que destaca en cada escena, independentment de la mida de la peça. 

Fa poc em vaig asseure amb Richings per parlar amb ell sobre la seva formació com a actor i els seus papers en l’èxit de l’exorcisme invers. Qualsevol cosa per Jackson i enfrontament de gladiadors punk rock Recanvis.

Qualsevol cosa per Jackson

Qualsevol cosa per Jackson

Kelly McNeely: Heu tingut una carrera tan extensa en cinema i televisió de gènere aquí al Canadà. Com vas començar? I us interessa especialment treballar en gènere?

Julian Richings: Com vaig començar ... Suposo que sempre he estat actor. Sóc germà mitjà i tinc dos germans, a banda i banda de mi, i sempre m’he sentit de petit, era el que m’agradaria ... Seria diferent amb cada germà, seria diferent amb tothom. 

També tenia un germà gran que tenia una habilitat particular per crear entorns, es va convertir en dissenyador de teatre i solia construir entorns al nostre jardí. I necessitava algú per poblar aquests entorns, com un director d’anells per al seu circ i un fantasma per a les seves cases i coses espeluznants, així que ... endevineu qui ho va fer. I, per tant, sempre he actuat, sempre m’he sentit molt còmode. 

I d’alguna manera, actuar em permet ser tot tipus de personatges extrems que mai no seria a la vida real. Igualment, sempre sóc conscient de com sóc d’ordinari i avorrit. Ja ho saps, la gent va, Oh, Déu meu, jugues a aquest noi! És la mort de Sobrenatural! I m’encanta dir: bé, se’m permetia ser això, però realment no em voleu conèixer fora del cinema. Llavors, oh, i hi ha dues parts a la vostra pregunta. Gènere.

Kelly McNeely: T’atrau especialment el gènere?

Julian Richings: Bé, crec que és orgànic. Crec que, ja ho sabeu, s’acaba de desenvolupar amb els anys, el tipus de parts que he interpretat. No tant en teatre, vaig créixer en teatre, em vaig formar en teatre, he actuat en teatre i després vaig evolucionar lentament cap al cinema i la televisió. I mentre feia teatre, vaig començar a fer publicitat per complementar els meus ingressos. I tots els anuncis solien ser personatges poc habituals, frikis i estranys. Perquè, ja ho saps, quan feies un anunci, no era el pare clàssic o, ja ho saps, el noi guapo amb les dents perfectes. Sempre vaig ser el noi estrany, l’excèntric. I això és inevitable tant al cinema com a la televisió, perquè és un mitjà més literal. Per tant, el tipus de papers que he interpretat han estat valors extrems i alienígenes i gèneres de terror. Per tant, és una mica orgànic. 

En teatre, he tingut un espectre més ampli, però ho abraço tot. I sempre intento injectar diferents elements a tots els personatges que interpreto, de manera que no els descarto com si fossin, oh, aquest és un paper de terror. Com si es tracta d'un paper de terror, intentaré introduir una mica d'humanitat o si estic interpretant a un emperador maligne, intentaré injectar una mica de vulnerabilitat, ja saps a què em refereixo? Per tant, per a mi és com si no ho sé, és inevitable, suposo.

Sobrenatural

Kelly McNeely: I ara, parlant dels personatges malvats, hi has jugat a malvats Recanvis i recentment a Diversió viciosa, i un caràcter moralment més complex a Qualsevol cosa per Jackson... Quin tipus de papers us emocionen realment com a actor?

Julian Richings: No hi ha molts papers que no compleixi, oooh, això és interessant. No tinc cap sentit de la mida. No tinc ni idea ni prejudici, dient: bé, això no és una part prou gran per a mi. Oh, és massa petit o és un tòpic. M’agraden les històries. M’agrada la narració d’històries. I m’agrada formar part d’una història. I de vegades això requereix una cosa petita i intensa. I de vegades és una cosa que s’estén sobre un arc més gran. 

Per tant, em costa distingir. És com si ho sabeu, hi ha aquelles màscares clàssiques que representen el teatre. Hi ha la màscara somrient per a la comèdia i la màscara brillant per a la tragèdia. Em costa molt separar els dos, crec que darrere de cada tragèdia hi ha una comèdia i viceversa. I el mateix dels papers que faig. Per tant, m’agrada barrejar-ho, em sento molt còmode sent una part relativament petita de la història i estic content de portar una història principal. Així, doncs, no vaig gens bé, bé, la propera pel·lícula, vull ser tal o qual cosa. 

Suposo que, a mesura que envelleixo, estic content de molestar la idea prèvia de tothom del que fan els personatges més antics. Així, a mesura que envelleixo, n’estic content interpreta personatges poderosos i enigmàtics, perquè a la nostra cultura solem descartar l’envelliment com una cosa que, ja se sap, està anul·lada. Per tant, és una cosa genial que estic començant a adoptar.

Qualsevol cosa per Jackson

Qualsevol cosa per Jackson

Kelly McNeely: Sí, definitivament ho veieu molt Qualsevol cosa per Jackson. M’encanta aquesta idea que en lloc de, ja ho sabeu, aquests nens que llegeixen d’aquest llibre i convoquen dimonis, és aquesta parella més gran i que ho haurien de saber millor, però ho fan igualment. I això m’encanta. 

Em preguntava si podríeu parlar una mica sobre la complexitat moral de Qualsevol cosa per Jackson, perquè és realment un enfocament per capes de l'acte de segrest. Hi ha tota aquesta idea que ho fa per la seva dona, ho fa per la seva família, sap que potser no és necessàriament el correcte. Però tot és per un acte d’amor.

Julian Richings: Absolutament, ho aconsegueixes perfectament. Crec que el que és meravellós i inquietant de la pel·lícula és que es tracta de dues persones que estan compromeses entre elles, però que comparteixen un terrible dolor i una terrible tragèdia. I per tal d’alleugerir aquest dolor, busquen habilitar-se mútuament i les accions que fan són força imperdonables, però ho fan en nom de l’amor i protegeixen l’altra persona. I així, de moltes maneres, han desviat la responsabilitat de si mateixos. I crec que és un lloc realment complex i interessant per seure una pel·lícula. 

Ara, com a actors, Sheila i jo treballem molt bé junts, com si tinguéssim una química molt bona i només interpretéssim la integritat de la relació entre dues persones. I nosaltres, suposo, vam aportar-hi la nostra pròpia experiència. Tots dos tenim la sort d’haver mantingut relacions a llarg termini. Per tant, vam intentar ser sincers tant sobre els jurats com sobre les distraccions de tenir una relació a llarg termini, ja se sap, i aquest tipus de trossos còmics que també poden arribar-hi.

Kelly McNeely: Absolutament. I hi ha, per descomptat, un segrest Recanvis també, que té el seu propi tipus de complexitat i un motiu molt més sinistre.

Julian Richings: Sí, vull dir, és clar que és molt més una pel·lícula per primera vegada, grindhouse i sense presoners. El que m’agrada, el que realment hi injecta és una mena de punk. Hi ha una mena d’intensitat elevada i hi ha la sensació que les dones no són simplement felices de ser objectes personalitzats, ja se sap. Saps, han de lluitar per sortir cap a la llibertat. I té una mica d’energia, i un rock and roll ferocitat. I això és divertit. Molt diferent. Tipus d’energia molt, molt diferent. 

Recanvis

Kelly McNeely: Un ambient molt diferent entre les dues pel·lícules. Ara, estic content de sentir-vos parlar tant de teatre. Podríeu parlar una mica sobre la vostra formació i la vostra formació en teatre i si això potser es presta al gènere, en la mesura de les complexitats reals que trobeu en aquests personatges? 

Julian Richings: Sí, sí. Ha estat fonamental en la meva carrera. Així que vaig créixer i em vaig formar a Anglaterra. Però vaig créixer en un període de temps en què el sistema anglès antic, les companyies setmanals de repertori i els teatres regionals estaven en decadència i ja no som rellevants. Així doncs, hi havia un nou tipus d’onada de teatres comunitaris on la gent actuava en espais no tradicionals. Vaig actuar als parcs, al final del moll, a les platges, a les cases de gent gran; la idea era portar el teatre a la gent. 

Així doncs, a la dècada dels 70, a Anglaterra, es va sentir que l’antic sistema ja no era rellevant, amb l’arribada de la televisió i el cinema, que el teatre tradicional havia de canviar. Així que és aquí on vaig entrar al teatre, els meus primers anys d’experiència hi eren, i també em vaig formar com a actor físic, no com moltes escoles de teatre britàniques, que tenien molta experiència en l’antiga escola. 

Em vaig formar molt en el mètode de Grotowski. Va ser el guru polonès de l'època, que va parlar sobre la creació del teatre físic del dolor i la crueltat en què els actors eren gairebé formats com a ballarins, tenien una mena de fisicitat. I, de fet, per això vaig acabar al Canadà, és que l’espectacle on era era una mena d’espectacle multilingüe i multicultural que anava a Europa, va recórrer Europa, va anar a Polònia, va arribar al Canadà, era un espectacle itinerant. Llavors vaig descobrir Toronto i, llarga història, vaig acabar a Toronto. Però la idea és que la meva fisicitat per al rendiment sempre hi ha estat. I l’he ajustat des del teatre fins al cinema i la televisió. 

Però sempre tinc una fisicitat en el meu caràcter. Vull dir que no és deliberat, però hi és, perquè és innat en la meva formació. Llavors, tant si és amb la meva cara com si és amb els meus globus oculars o si, ja se sap, estic interpretant a una criatura com Three Finger in Gir equivocat, o Death in Sobrenatural. L’important per a mi és la fisicitat general. I amb això no vull dir, ja ho sabeu, només intentar ser gran, fort i dur. No és així. No, hi ha una mena de profunditat que prové del físic. 

Kelly McNeely: És una mica més una finor física.

Julian Richings: Sí. I coses com el teatre tradicional, en realitat no és un gènere en què estic ben versat, ja se sap, les paraules tradicionals parlades en anglès. No és una cosa que sàpiga, on els personatges es mantenen al voltant i prenen te, debaten i debaten idees. No estic molt versat en aquest tipus de teatre. Així que horror i gran tipus de pel·lícules operístiques, com ara Recanvis, en realitat em va molt bé. 

La bruixa

Kelly McNeely: Per tant, aquesta podria ser una mena de pregunta àmplia. Però, quin és per a vosaltres l’alegria i / o el repte més gran d’actuar?

Julian Richings: Oh Déu meu. És una part de mi, saps? Sempre ho ha estat. Suposo que tots dos són la vulnerabilitat. Perquè sempre cal estar present en el moment, oi? És realment interessant explicar la història, heu d’estar compromesos amb el fet que no pugui ser una part del vostre cervell, hey, estic gaudint molt de les meves coses. O tinc el control o qui sóc? Curiosament, aquesta veu al cap no pot ser-hi, cal estar-hi. Per tant, per ser així, heu d’estar en una situació de vulnerabilitat, crec, i de disponibilitat fins al moment. 

I això és realment molt difícil. En realitat, és molt difícil ser senzill, obert i espontani. Per tant, la recerca d’això requereix rigor. I realment requereix una vida sense ser mai complaents. Ara, no m’enfado. Crec que és la meva manera de viure la vida. M’agradaria viure la meva vida al meu peu davanter. Sempre estic mogut, faig embogir la gent perquè no puc estar quiet, sempre estic escoltant i responent. 

Però és la meva major alegria que em sento part del flux de la vida. Però també és una mica aclaparador perquè no hi ha pau. Com a actor, no puc estar assegut als llorers. No puc. Fins i tot durant el COVID mai he estat capaç de seure a escriure la meva gran novel·la ni escriure les meves reflexions, o estic massa al peu davant escoltant a altres persones i reflectint el que em donen. Espero que això respongui. Sona una mica pretensiós, però és un estat d’ànim. Suposo que és un estat de ser que crec que heu d’intentar preservar.

 

Recanvi Regions ja està disponible a VOD, Digital, DVD i Blu-ray
Qualsevol cosa per Jackson estarà disponible en VOD, Digital, DVD i Blu-ray el 15 de juny

Articles Relacionats

Translate »