Connecteu-vos amb nosaltres

Notícies

Art fosc: la fotografia de terror de Clinton Lofthouse

publicat

on

Clinton Lofthouse. Escriviu aquest nom. Si no és un nom conegut pels aficionats a l’art fosc i la fotografia de terror en els propers deu anys, em menjaré el barret. El fotògraf britànic de 35 anys, situat a Bradford, Yorkshire, té un mal ull i crea imatges alhora boniques i terrorífiques.

Quan el propietari del nostre lloc em va preguntar si m’interessaria seure a xerrar amb Clinton, vaig saltar l’oportunitat. L’artista aporta visió cinematogràfica a les imatges fixes que són vives en tots els detalls de la textura i es va emocionar a seure i discutir algunes imatges que ens va escollir aquí a iHorror. Fins i tot ens en va enviar un que ningú no ha vist abans.

Sense més dilacions, us dono Clinton Lofthouse amb les seves pròpies paraules i imatges.

Icones de terror

“Vaig crear un petit conjunt de fotos que vaig anomenar les Icones de l’horror basant-me en les pel·lícules que veia quan era petit i que em posaven realment de terror. vaig veure Un malson a Elm Street quan només tenia cinc o sis anys ”, explicava Lofthouse. “I ho vaig seguir en breu successió amb The Evil Dead  Evil Dead II. Vaig haver de ser cangur quan la meva mare treballava i la meva mainadera tenia una enorme col·lecció de terror. Per tant, ens va deixar veure el que volgués i, òbviament, vaig anar directament a l’horror ”.

"Tan Evil Dead   Malson a Elm Street Tots dos van ser grans parts de la meva infantesa i, per tant, vaig voler fer un homenatge a aquelles pel·lícules que realment em van convertir en un fan del terror. Amb la imatge de Ash, tenia moltes ganes de fer-ne una mica d’aspecte i donar-li una mena d’aspecte grungy. Volia que fos com la pel·lícula. Vaig compartir aquest a Twitter i Bruce Campbell ho va recollir i el vaig compartir de manera que va ser realment emocionant! ”

“Aquest va ser un dels primers compostos de gran format que vaig fer on era una escena completa. Aquesta és la meva ex-xicota al llit i vaig preparar-la per disparar amb ella, vaig treballar en la il·luminació i la vaig aconseguir de la manera que volia. El Freddy Kreuger és en realitat una joguina, així que vaig poder configurar la il·luminació per imitar-la al llit i combinar-lo amb l’escena. Freddy i Ash en aquestes imatges eren joguines ”.

Pallassos malvats

“Quan vaig començar la fotografia de terror, intentava comprar accessoris i treballar imatges al voltant d’aquests objectes. Una de les primeres coses que vaig comprar va ser com un vestit de pallasso i una màscara de pallasso esgarrifosa per anar-hi. Així, cada Halloween, faria una imatge de Halloween amb el vestit ".

“Amb aquest, el vaig portar a la meva antiga casa. Arribava a Halloween i m’havia oblidat de fer una imatge ”, va explicar. “Així que vaig llançar ràpidament una idea. Vaig fer que el meu amic portés el seu fill a casa i li vaig prendre la imatge apuntalada amb el llibre. Com que va ser tan aviat, em vaig disfressar de pallasso aquesta vegada, de manera que sóc allà dins. I pensava d’on podia venir el pallasso que el faria força esgarrifós. I vaig pensar que podia sortir del vestuari, cosa que potser no tenia molt de sentit, però sens dubte seria espeluznant. I després vaig jugar amb la perspectiva, de manera que era un pallasso gegant que sortia de l'armari ".

"M'agraden les imatges que us fan pensar que veieu sang i sang quan no veieu gaire res. En aquesta imatge, realment no veieu gaire res, però sabeu que es troba en un viver. Hi ha esquitxades de sang a la paret del costat esquerre. Viouslybviament, és probablement allà on hi ha el bressol del nen ... pots explicar la història allà. Per a mi això ho fa més aterrador i això ho fa més real ”.

Monstres i fantasmes infantils

“La primera vegada que vaig compartir aquesta imatge en un parell de grups de terror, tenia gent que em preguntava si el meu fill estava bé després i uns quants em deien que no li hauria de fer això a un nen. Però el cas és que ho vaig disparar tot per separat. Primer vaig disparar al meu fill i després vaig rodar la maqueta i vaig ajuntar les imatges. Així que li vaig dir al meu fill, que aleshores tenia uns quatre anys, i li vaig dir: "Hi haurà un monstre darrere teu, així que només hauràs de tenir por". Així que ho feia gairebé a mitges quan vam començar i finalment li vaig dir si faria una bona feina que li compraria un paquet de dolços. Va entrar-hi de seguida, tirant de totes aquestes cares i què no. És el petit actor ”.

“La meva xicota havia sortit el dia i el meu fill havia dormit. Tot just començava la fotografia, així que sempre pensava en idees i tipus d’escriptura que em venien al cap. Vaig escoltar aquest soroll realment estrany al pis de dalt i em vaig preguntar què era perquè hi havia allà per nosaltres mateixos. Així que vaig pujar al pis de dalt i no hi havia ningú. I em va venir una mica. Imagineu-vos si hi havia alguna dona vella fantasma asseguda al racó mirant el pessebre quan vaig entrar. Així que de seguida vaig tenir la necessitat de fer-ho. Així que quan es va despertar, vaig fer la foto i, quan la meva xicota va arribar a casa, vaig tenir el seu vestit amb el vestit i vaig seure a la cadira perquè pogués aconseguir la segona imatge que s’hi combinés. Però encara faltava alguna cosa, així que vaig tenir la idea que s’hauria de prendre des del punt de vista de la càmera del bressol d’un nen. Així que vaig afegir aquests efectes. Quan el vaig publicar per primera vegada, era una bogeria perquè tota aquesta gent va començar a debatre sobre si era real o no. "

Bellesa fosca

“Això va ser d'un rodatge per encàrrec del client. Volia que la fotografiés i que la situés en un entorn de terror. Estàvem arribant fins al final del rodatge i em vaig acostar molt a ella amb el flaix. Realment va crear una imatge fantàstica. Vaig utilitzar les mans de la tripulació al voltant de la seva cara i quan li vaig treure tant de color, va fer que sortís aquella mena de mans podrides.

“De fet, vaig prendre aquesta imatge a Holanda. Vaig estar en un taller de terror i aquesta és una de les imatges que vaig crear mentre hi érem. Treballava amb gent fantàstica i tothom ensenyava i aprenia junts. Va ser una experiència realment fantàstica creant aquesta imatge ”.

Nota de l'autor: es tracta d'un exclusiu d'iHorror. La primera vegada que es mostra aquesta imatge. Lofthouse només ho ha acabat aquest matí.

"Aquesta imatge és una de les primeres imatges dels meus nous llocs web, Zombpocalypse", va assenyalar Lofthouse. "En tindré una sèrie per promocionar els brots amb temes zombis que podeu comprar a DeadEvil Beauty".

Monstres i molt més!

“Vaig crear aquesta imatge per a un paquet d'art per a un grup del qual formo part anomenat Dark Realm Collective. Aquesta imatge té entre 7 i 10 imatges combinades en una de sola: l’home, el fons, la lluna, els arbres, són imatges separades que realment es van unir per a aquesta. ”

"Aquesta és la meva exnòvia", va riure el fotògraf. "Em vaig centrar en els ulls perquè volia mostrar aquesta infecció zombi i ho vaig passar pels ulls. Aquest vermell i el blau amb aquestes línies, realment el fa destacar. Em va agradar molt l’efecte quan es va acabar ”.

És evident que es tracta d’un procés. Des de la combinació d’imatges fins als ajustaments de la il·luminació fins a fer que una figura d’acció sembli un home real que s’alça sobre la seva pròxima víctima, és un procés que Clinton excel·lix. Podeu obtenir més informació sobre el treball del fotògraf sobre ell Pàgina de Facebook, el seu flamant , i també el podeu seguir a Instagram @deadevil_beauty.

Click to comment
0 0 vots
Qualificació de l'article
Subscriu-me
Notifica't de
0 Comentaris
Respostes en línia
Veure tots els comentaris

Notícies

Una seqüela de la "caiguda" que indueix el vertigen està ara en obres

publicat

on

Caure

Caure va ser un èxit sorpresa l'any passat. La pel·lícula va veure dos temeraris pujar per una torre de ràdio aïllada només per quedar atrapats a la part superior de la torre durant la resta de la pel·lícula. La pel·lícula era terrorífica d'una manera totalment nova. Si tens por de les altures, la pel·lícula gairebé no es pot veure. Jo per un em puc relacionar. Va ser completament aterridor. Ara Caure té una seqüela a les obres que sens dubte veurà més terror que desafia la gravetat.

Scott Mann i els productors de Tea Shop Productions es troben en les primeres etapes de la pluja d'idees.

"Tenim un parell d'idees que estem donant voltes... No volem fer alguna cosa que sembli una imitació o menys que la primera", va dir el productor James Harris.

La sinopsi de Caure va anar així:

Per als millors amics Becky i Hunter, la vida consisteix a conquerir les pors i superar els límits. Tanmateix, després de pujar 2,000 peus fins al cim d'una remota torre de ràdio abandonada, es troben encallats sense cap camí per baixar. Ara, les seves habilitats d'escalada expertes es posen a la prova definitiva mentre lluiten desesperadament per sobreviure als elements, la manca de subministraments i les altures que indueixen el vertigen.

Vas veure Caure? L'has vist als cinemes? Va ser una experiència aterradora per a alguns. Com us heu sentit al respecte? Feu-nos-ho saber a la secció de comentaris.

Segur que us mantindrem al corrent de futures actualitzacions sobre el Caure seqüela

Seguir llegint

Jocs

Torna el 'Toxic Crusaders' de Troma al nou joc Retro Beat em' Up

publicat

on

Creuat

Troma torna a portar a Toxie i la colla per a una segona ronda Croats tòxics caos. Aquesta vegada, l'equip mutant està en un joc multijugador beat 'em-up de Retrowave. Croats tòxics El joc està basat en un dibuix animat dels anys 90 molt inesperat del mateix nom que es basava en l'obra molt violenta, sexual i exagerada de Troma. Venjador tòxic.

Toxic Avenger segueix sent una franquícia molt popular de pel·lícules de Troma. De fet, en aquests moments hi ha un reinici de la pel·lícula de Toxic Avenger a les obres que protagonitza Peter Dinklage, Jacob Tremblay, Taylour Paige, Kevin Bacon Julia, Davis i Elijah Wood. Estem emocionats de veure què ens reserva Macon Blair amb aquesta versió de gran pressupost de la franquícia.

Croats tòxics també va rebre una data de llançament de videojocs per a Nintendo i Sega el 1992. Els jocs també van seguir la narrativa de dibuixos animats de Troma.

La sinopsi de Croats tòxics va així:

Els herois més populars de l'any 1991 tornen per a una jugada radical i radioactiva per a una nova era, amb una acció increïble, combos aclaparadors i més residus tòxics del que sabreu què fer! El desenvolupador i editor Retroware s'ha unit amb Troma Entertainment per portar els Toxic Crusaders de nou, per a un nou joc d'acció per a un a quatre jugadors. Agafa la fregona, el tutú i l'actitud i prepara't per netejar els carrers dolents de Tromaville, un canal radioactiu alhora.

Croats tòxics arriba a PC, Nintendo Switch, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X/S.

Seguir llegint

Notícies

'Cocaine Bear' ja està disponible per reproduir-se a casa

publicat

on

cocaïna

Ós de cocaïna va estendre l'eufòria i la sang a través de molts teatres al llarg del seu temps als teatres. Mentre encara es juga als cinemes Ós de cocaïna ara també es transmet a Amazon Prime. També podeu veure-ho a Apple TV, Xfinity i alguns altres llocs. Podeu trobar un lloc per reproduir-lo bé AQUÍ.

Ós de cocaïna explica una bogeria història real que juga amb algunes llibertats aquí i allà. Principalment, juga amb el fet que l'ós s'ha devorat per menjar-se tots els que es va trobar. Resulta que tot el que va fer el pobre ós va ser posar-se molt alt i després morir. Pobre osset. La història de la pel·lícula és molt més emocionant i realment et fa arrelar l'ós.

La sinopsi de Ós de cocaïna va així:

Després que un ós negre de 500 lliures consumeixi una quantitat important de cocaïna i s'embarca en un alborotament alimentat amb drogues, una reunió excèntrica de policies, delinqüents, turistes i adolescents es reuneixen en un bosc de Geòrgia.

Cocaine Bear encara està jugant als cinemes i ara es reprodueix en algunes plataformes diferents AQUÍ.

Seguir llegint